De Vereniging van Vrijwilligers van De Hoge Veluwe zoekt

een coördinator voor de werkgroep Moestuin De Pampel.

De moestuin is gelegen in het Park en heeft de beschikking over 1200 m2 grond. Er wordt gewerkt volgens biologische concepten zonder bestrijdingsmiddelen. Het seizoen loopt van 1 maart tot 1 december. De oogst staat ten dienste van het Parkrestaurant. De werkgroep bestaat uit enthousiaste en betrokken vrijwilligers die werken in een zelfsturend team. De werktijden zijn flexibel. De werkgroep heeft in korte tijd een mooie moes- en kruidentuin gecreëerd waar het een plezier is om er bezig te zijn midden in de natuur van het Park.

Functie: de Coördinator geeft sturing aan de groep en coördineert alle voorkomende taken. Je laat je daarbij laten ondersteunen door specialisten met de nodige kennis in het vakgebied van moestuin beheer. Er zijn zes zogenaamde veldmanagers met een specifiek aandachtsgebied.

Vrijwilligerswerk is mensenwerk en daarom ben je in staat om te luisteren en te motiveren. Daarnaast zijn er organisatorische contacten met het Park en het Bestuur. De Coördinator geeft input voor de kwartaal Nieuwsbrief over het werk in de moestuin en schrijft een kort verslag voor het jaarverslag van de vereniging. Als Coördinator maak je jaarlijks een plan in samenwerking met het Park voor het inzaaien en het oogsten. Daarbij hoort de inkoop van zaden en pootgoed.

Competenties: Flexibiliteit, organisatievermogen en een enthousiaste houding zijn kritische succesfactoren voor deze functie.

Werkomgeving: Het Park biedt een zelfstandige werkomgeving met een leuk team van vrijwilligers. De werktijden zijn flexibel en afgestemd op de behoeftes.

Sollicitaties: kunt u sturen aan: secretaris@vrijwilligershogeveluwe.nl