Geachte vrijwilliger,

U bent zeer nauw bij het Park betrokken en u heeft dus van dichtbij mee kunnen maken dat het Coronavirus op onmiskenbare wijze zijn weerslag op het Park heeft. Er komen simpelweg minder mensen naar het Park en minder betalende bezoekers betekent minder inkomsten. Gelukkig kunnen wij alweer een aantal faciliteiten langzaam gaan opschalen, maar de geleden schade in maart en april is daarmee nog lang niet uitgewist.

Wij proberen zo goed als mogelijk het Park door deze periode heen te loodsen en daarom zijn extra financiële middelen hard nodig om de weggevallen inkomsten te compenseren zodat wij deze crisis kunnen overleven. Daarom willen wij u vragen om ons te helpen door de mensen in uw familie, vrienden- en kennissenkring te attenderen op onze steunpagina.

Deze kunt u vinden door op de homepage van onze website: www.hogeveluwe.nl de button “Steun het Park” aan te klikken of daaronder op het nieuwsbericht “Steun het Park, juist nu!” te klikken.

Op deze pagina treft u verschillende manieren van ondersteunen aan als particulier of als bedrijf. U bewijst ons een grote dienst als u de link van deze pagina deelt via Facebook, LinkedIn of Instagram of in een persoonlijk gesprek mensen hierop wijst.

Als u verder nog vragen of ideeën heeft kunt u deze mailen naar: fondsenwerving@hogeveluwe.nl

Met vriendelijke groet,

Seger van Voorst tot Voorst, directeur

Alles hierover kunt u nalezen

in deze Case for Support.pdf