Verandering coördinatorschap Natuurgidsen;

Helaas heeft Ineke van Meggelen kort na haar aantreden als coördinator van de Natuurgidsen, door omstandigheden moeten besluiten af te treden. Haar functie wordt per 1 juni 2021 overgenomen door Henk van Reijn, hierna zijn korte introductie:

Ik ben geboren in 1950, opgegroeid in Leiden en omgeving. Ik ben getrouwd met Jeannette (manager ontwikkelingsprojecten). We hebben een dochter (landschapsarchitect). Na de HBS ben ik aan de Erasmus Universiteit opgeleid tot econometrist en heb vervolgens ruim 10 jaar gewerkt voor het Centraal Bureau vd Statistiek en Centraal Plan Bureau en bijna 30 jaar voor de Sociaal Economische Raad.

Ik ben vooral een buitenmens: IVN, duinen, zeilen en zeilinstructeur, wandelen, fietsen, aangespannen rijden met marathonwagen en koets, skiën, moestuinieren. Vanwege de gezondheid van onze Friese paarden in 2007 verhuisd naar het buitengebied van Ede. Na pensionering in 2015 wekelijks gaan wandelen met Wandelfit en zodoende kennis gemaakt met verschillende natuurgidsen van het NP Hoge Veluwe. In 2017 aangemeld als belangstellende voor de natuurgidsenopleiding die in januari 2018 van start ging. Daarmee ging voor mij de poort open naar mooie natuurexcursies en naar een heel plezierige en collegiale groep natuurgidsen.